ROUTEBESCHRIJVING

Caprera, Openluchttheater & Wandelpark ligt net buiten het centrum van Bloemendaal, op 15 minuten fietsen van de binnenstad van Haarlem.

Vanaf de achterkant van station Haarlem ga je linksaf het Prinsenbolwerk op. Bij de stoplichten rechtdoor de Verspronckweg op. Bij de rotonde rechtdoor tot aan de kruising met de Randweg. Daar rij je weer rechtdoor, voorbij de ijsbaan het spoor over, de Kleverlaan op. Op de T-spliting bij de Texaco pomp ga je rechtsaf, Korte Kleverlaan, met de bocht mee naar links en even verderop met de bocht mee naar rechts. Je komt weer op een T-splitsing en gaat weer met de bocht mee naar links de Mollaan op. Deze rij je uit tot de rotonde, derde afslag (linksaf) de Zomerzorgerlaan op.

De ingang van Caprera ligt aan het eind van de Zomerzorgerlaan in de bocht met de Hoge Duin en Daalseweg.
 


Grotere kaart weergeven

Met de auto:
Vanuit de richting Amsterdam of Den Haag volg je de borden Haarlem en Bloemendaal. Komend vanuit Alkmaar volg je de borden Haarlem Noord en vervolgens neem je de afslag Bloemendaal. Bij aankomst in Bloemendaal rij je het spoor over de Kleverlaan op. Deze volg je met de bocht mee naar rechts. Op de volgende splitsing linksaf de Mollaan op. Bij de rotonde de derde afslag de Zomerzorgerlaan op. Aan het eind van de Zomerzorgerlaan vind je in de bocht de ingang van het theater. In Bloemendaal kun je ook de borden Openluchttheater Bloemendaal volgen.

Met het openbaar vervoer:
Voor actuele informatie zie www.ov9292.nl